Home > Bestuur > Bekendmakingen

Bekendmakingen

Op de site http://overuwbuurt.overheid.nl/ vindt u een overzicht van de overheden die hun bekendmakingen op de landelijke website publiceren. U kunt op de naam klikken om alle bekendmakingen van de gemeente Nijkerk te zien of u kunt zoeken door de vier cijfers van uw postcode in te vullen.

Wanneer u zich (gratis) registreert op uw postcodegebied, ontvangt u voortaan automatisch via de e-mail de bekendmakingen die op uw buurt van toepassing zijn. Hieronder ziet u een onderverdeling per soort vergunning. Dit vergemakkelijkt het zoeken naar een specifieke bekendmaking.

Elke week publiceert de gemeente Nijkerk in huis-aan-huiskrant: De Stad Nijkerk. Op de pagina Gemeentepagina kunt u de gepubliceerde gemeentepagina's downloaden. Als een tekst op de website afwijkt van de gedrukte tekst in De Stad Nijkerk, dan is deze laatste rechtsgeldig.