Geldplannen

Startpunt Geldzaken

Is het steeds moeilijker om uit te komen met uw inkomen? Blijven er rekeningen liggen? Heeft u nog geen schulden, maar zijn er wel (bijna) financiële problemen? Raadpleeg dan de geldplannen van Startpunt Geldzaken via: https://nijkerk.startpuntgeldzaken.nl/

De geldplannen zijn een handige manier om tips te krijgen over geld. U krijgt tips om uw uitgaven te verminderen en tips om uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht in hoe zorgvuldige keuzes te maken voor als u geld overheeft. En als u financiële zorgen heeft, wordt stap voor stap aangegeven hoe u uit de zorgen kan komen. U krijgt goede tips en de geldplannen zijn geschikt voor alle inkomens.

Geldplan Kom uit de geldzorgen!

Heeft u financiële zorgen en wilt u er van af? Kijk dan welke stappen u kunt ondernemen om orde op zaken te stellen. Als het u alleen niet lukt, wordt u in het geldplan verwezen naar vrijwilligers op het gebied van de Thuisadministratie en/of medewerkers van de gemeente. Ga naar het geldplan 'Kom uit de geldzorgen!'

Geldplan Beter rondkomen

Wilt u ook graag dat uw uitgaven en inkomsten beter in balans zijn met elkaar? Dat er niet meer geld uitgaat dan er binnenkomt? Maak dan het geldplan “Beter rondkomen”, zodat u vaker geld overhoudt aan het einde van de maand. Ga naar het geldplan 'Beter rondkomen'.

Geldplan Sparen, aflossen of beleggen?

Als u juist geld overheeft, maakt u het persoonlijk plan “Sparen, aflossen of beleggen?” Hiermee ziet u wat slimme keuzes zijn als het om uw geld gaat. Na het beantwoorden van de vragen krijgt u een overzichtelijk verslag. Ga naar het geldplan 'Sparen, aflossen of beleggen'.

Startpunt Geldzaken is een samenwerking van het Nibud en partners, om u te helpen bij uw geldzaken. De gemeente Nijkerk biedt haar inwoners de mogelijkheid om online gratis de geldplannen op te stellen.

Voor meer informatie zie het filmpje op Youtube.