Home > Inwoners > Nieuws > Laatste afsluiting Amersfoortseweg tunnel 29 mei t/m 2 juni

Laatste afsluiting Amersfoortseweg tunnel 29 mei t/m 2 juni (17-05-2017)

RSS

Van 29 mei tot en met 2 juni wordt er in het kader van de realisatie van de ‘tunnel’ geasfalteerd op de Amersfoortseweg. De tunnel wordt voorzien van een asfaltdeklaag en een deel van de Amersfoortseweg wordt daarin meteen meegenomen. Het werkgebied ligt tussen de kruising (rotonde) met de Arkemheenweg aan de ene kant en de T-splitsing Tinbergerlaan aan de andere kant. Gedurende vijf werkdagen zal er voor het snelverkeer een omleidingsroute gelden, die met borden wordt aangegeven. Onderaan vindt u een overzichtskaartje van deze omleidingsroute, die in het rood is weergegeven. Fietsers hoeven in principe niet om te rijden, maar kunnen gebruik blijven maken van de Amersfoortseweg.

Door het aanbrengen van deze bovenste laag asfalt is de Amersfoortseweg vanaf de T-splitsing Tinbergerlaan afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Gemotoriseerd verkeer vanuit Barneveld richting Amersfoort wordt omgeleid via de Barneveldseweg (N301) en de Arkemheenweg. Vanuit Amersfoort richting Nijkerk wordt het verkeer op de rotonde Arkemheenweg - Verbindingsweg omgeleid via de Arkemheenweg en de Barneveldseweg. De omleidingsroutes zijn met borden aangegeven.

Fietsers

De fietsers kunnen in principe gebruik blijven maken van één van de twee fietspaden aan de Amersfoortseweg. Indien de werkzaamheden dit vragen, worden de fietsers ter plaatse omgeleid.

Bereikbaarheid

Voor aanwonenden blijven de woningen in principe bereikbaar. Voor een enkele woning gelden speciale afspraken; deze bewoners zijn/worden persoonlijk door de aannemer benaderd. De bedrijven en instellingen op Spoorkamp blijven bereikbaar via de rotonde op de Arkemheenweg. Hulpdiensten en openbaar vervoer zijn over de omleidingsroute geïnformeerd.

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over de omleiding, kunt u contact opnemen met de gemeente Nijkerk via het telefoonnummer 14 033 of via e-mail: gemeente@nijkerk.eu.

Contact

Stadhuis Nijkerk, Kolkstraat 27
Postbus 1000, 3860 BA

Telefoon: 14 033
E-mail: gemeente@nijkerk.eu

Maak een afspraak

Openingstijden