Home > Inwoners > Nieuws > Nachtelijke werkzaamheden A1/Amersfoortsestraat Amersfoort

Nachtelijke werkzaamheden A1/Amersfoortsestraat Amersfoort (09-05-2017)

RSS

Rijkswaterstaat past voor project A1/A28 knooppunt Hoevelaken het viaduct van de rijksweg A1 aan in de Amersfoortsestraat. Van maandag 15 mei tot en met zaterdag 24 juni onderzoekt de aannemer de technische staat en conditie van de betonnen pilaren (pijlers) van het viaduct. Dit gebeurt ’s avonds en ’s nachts op doordeweekse dagen. Op deze momenten is de Amersfoortsestraat tussen de Nijkerkerstraat en de Energieweg deels gestremd. Een omleidingsroute wordt ter plaatse met borden aangegeven.

Om veilig te kunnen werken en tegelijkertijd zo min mogelijk verkeershinder te veroorzaken, werkt de aannemer ’s avonds en ’s nachts tussen 19.00 en 07.00 uur, wanneer er minder verkeer is. De Amersfoortsestraat blijft altijd bereikbaar voor de hulpdiensten alsmede fietsers en voetgangers.

Op Hemelvaartsdag (donderdag 25 op vrijdag 26 mei) en Tweede Pinksterdag (maandag 5 op dinsdag 6 juni) wordt niet gewerkt. De direct aanwonenden en nabijgelegen bedrijven zijn vooraf per brief geïnformeerd over de werkzaamheden.

Contact

Stadhuis Nijkerk, Kolkstraat 27
Postbus 1000, 3860 BA

Telefoon: 14 033
E-mail: gemeente@nijkerk.eu

Maak een afspraak

Openingstijden