Home > Inwoners > Nieuws > Nijkerk bedankt vrijwilligers op 9 juni 2017

Nijkerk bedankt vrijwilligers op 9 juni 2017(18-04-2017)

Op vrijdag 9 juni 2017 van 15.00 tot 18.00 uur organiseert de gemeente een feestelijk evenement om haar vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Voor deze middag is een gezellig programma bedacht, dat we nog niet gaan verklappen en ook de locatie (in Nijkerk) is nog even geheim. Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst? Vult u dan het online formulier onderaan deze pagina in.

Programma

Net als voorgaande jaren vindt het vrijwilligerscompliment plaats op een verrassende locatie en dit jaar is dit in Nijkerk. Er is gelegenheid voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. Dit jaar is er geen nominatie van vrijwilligers voor een ‘prijs’. Wij vinden dat álle vrijwilligers even waardevol en bijzonder zijn. Daarom bieden wij alle aanwezigen dit jaar een afwisselend programma aan. Het vrijwilligerscompliment vindt plaats op vrijdag 9 juni tussen 15.00 en 18.00 uur.

Informatie

Nieuwsgierig geworden naar het precieze programma en de locatie? Stuurt u dan een mail naar vrijwilligerscompliment@nijkerk.eu, dan stuurt Ineke van Rooijen van de gemeente Nijkerk u de uitnodiging toe. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact op met haar via telefoonnummer 14 033 (aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag) of per mail vrijwilligerscompliment@nijkerk.eu.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus vol is vol en aanmelden is daarvoor nodig! Wilt u zich alvast aanmelden? Dit kan tot 26 mei a.s. via onderstaand formulier. Het vrijwilligerscompliment wordt georganiseerd door de gemeente Nijkerk in samenwerking met Sigma, Steunpunt Vrijwilligerswerk. Kijk op www.sigma-nijkerk.nl