Home > Inwoners > Nieuws > Tunnel Amersfoortseweg weer open vanaf 23 maart

Tunnel Amersfoortseweg weer open vanaf 23 maart (14-03-2017)

De werkzaamheden aan de ‘tunnel’ in de Amersfoortseweg zijn voor het grootste gedeelte afgerond. De weg zal daarom op donderdag 23 maart aanstaande weer open gaan voor het verkeer.

Na de openstelling moeten er nog wel afrondende werkzaamheden worden uitgevoerd. Wanneer u door de tunnel rijdt, zult u dus nog wel werkzaamheden zien. U kunt dan denken aan het betegelen van de wanden en het plaatsen van leuningen en geluidsschermen. Ook de Ds. Kuypersstraat en de Parallelweg moeten nog worden aangepast.

Vanaf 23 maart is de Ds. Kuypersstraat bij de kruising met de Amersfoortseweg tot en met 7 april afgesloten voor verkeer. In april/mei wordt de tunnel nog een keer kortdurend afgesloten in verband met het aanbrengen van een laatste, definitieve asfalt laag die als definitieve rijbaan gebruikt wordt. Het exacte moment is weersafhankelijk.