Home > Inwoners > Nieuws > Zaterdag 25 maart Landelijke Opschoondag

Zaterdag 25 maart Landelijke Opschoondag(14-03-2017)

Doet u mee?

Zaterdag 25 maart vindt de Landelijke Opschoondag weer plaats. Doet u ook mee? Samen met uw familie, buren, clubgenoten, leden van de kerk, de handen uit de mouwen steken om uw straat weer schoon te maken!

Om de actie tot een succes te maken zijn veel handen nodig. U kunt zich aanmelden voor deze actie bij de gemeente tot en met 20 maart a.s. Veel scholen en organisaties doen al mee. De gemeente zorgt voor de gereedschappen, die u kunt gebruiken en voor het afvoeren van het verzamelde afval. Voor kinderen zijn er – na overleg – ook veiligheidsvesten beschikbaar.

In Nijkerk doen wij overigens meer dan het opruimen van zwerfafval. De gemeente Nijkerk ondersteunt ook andere initiatieven in andere perioden van het jaar om de leefomgeving te verbeteren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Ronald van’t Hazeveld via telefoonnummer 14 033 of via de e-mail gemeente@nijkerk.eu.