Home > Inwoners > Plannen binnenstad Nijkerk

Plannen binnenstad Nijkerk

Platform Binnenstad Nijkerk

Inwoners, ondernemers en organisaties uit de binnenstad van Nijkerk hebben zich verenigd in het Platform Binnenstad Nijkerk. Samen denken ze na hoe de binnenstad aantrekkelijker kan worden om in te wonen, winkelen en verblijven. De historische binnenstad van Nijkerk heeft namelijk veel te bieden en lang niet alle sterke punten zijn al benut.

Het platform heeft een visie op de binnenstad gemaakt (november 2015) en werkt deze uit in concrete voorstellen die aan de gemeente aangeboden worden.

Meer informatie leest u op de website van het platform: www.platformbinnenstadnijkerk.nl. Hebt u vragen dan kunt u emailen naar: info@platformbinnenstadnijkerk.nl.

Binnenstadsvisie

In 2011 heeft de gemeenteraad een binnenstadsvisie vastgesteld. Hierin zijn uitgangspunten opgesteld voor de te ontwikkelen plannen voor de binnestad van Nijkerk. Lees de Binnenstadsvisie 'Binnenstad als buitenkans'.