Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Bereikbaar Gelderland.nl

Actuele ingrijpende wegwerkzaamheden op de belangrijkste gemeentelijke ontsluitingswegen en routes van het openbaar vervoer staan voor de hele provincie Gelderland (dus ook voor Nijkerk) op de website www.bereikbaargelderland.nl. Hier vindt u ook eventuele omleidingsroutes.

Email-service

Op bovenstaande website kunt u zich ook aanmelden voor een gratis e-mailservice. Hiermee ontvangt u iedere week een overzicht van alle werkzaamheden die de komende twee weken in de door u gekozen gemeenten in de regio plaatsvinden. U leest dan ook hoe lang de werkzaamheden gaan duren, wat het werk precies inhoudt en of er een officiële omleidingroute is ingesteld. Ook kunt u het project op een overzichtelijk kaartje uitprinten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Publiekswinkel in het stadhuis via het telefoonnummer 14 033.