Uw bedrijf kent moeilijke tijden?

155 Help een bedrijf - logo

Bijna iedere ondernemer herkent het wel eens... een tijd waarin het met het bedrijf niet gaat zoals het zou moeten. Met het initiatief ‘155-Help-een-bedrijf’ kunt u als ondernemer kosteloos terecht bij het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf voor bedrijfsadvies en ondersteuning. Door met een ervaren ondernemersadviseur in gesprek te gaan kan het succes u misschien ook weer gaan toelachen.

U kunt op werkdagen bellen met (088) 999 0 155 of naar www.155.nl gaan. Daar kunt u uw hulpvraag ook online stellen. Ook kunt u op deze website gratis de online doelgroepscan doen om in een paar minuten te weten of u naar verwachting tot de doelgroep behoort om voor een sociale ondernemersregeling in aanmerking te komen (bijvoorbeeld de Bbz-regeling, Besluit bijstandverlening zelfstandigen of het IOAZ de Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen). Wanneer u twijfelt of 155 op u van toepassing is, ga dan naar: https://www.155.nl/#checklist. Dan weet u direct of u de hulp van 155 goed kunt gebruiken. Gewoon doen, uw gemeente is bij dit initiatief aangesloten! 

Ondernemers waarvan de continuïteit van hun onderneming in het geding is, kunnen voor meer informatie tijdens kantooruren direct contact opnemen met telefoonnummer (088) 999 0 155 of 7x24  via: http://www.155.nl/155-noodloket/.