Voor het derde jaar organiseren de gemeenten Nijkerk, Barneveld en Scherpenzeel activiteiten in het kader van de Week tegen Kindermishandeling. Reserveer maandag 15 november en dinsdag 16 november alvast in uw agenda.

Inhoud

Maandag 15 november van 12.30-18.00 uur: congresmiddag met workshops in Nijkerk voor (para-) medici, GGZ-medewerkers, zorgaanbieders en hulpverleners, die werken in de gemeente Nijkerk, Barneveld of Scherpenzeel;

Dinsdag 16 november van 12.30-18.00 uur: LVB-Experience in Barneveld voor beroepskrachten én vrijwilligers uit het hele sociaal domein inclusief kerken en verenigingsleven, die werken of wonen in de gemeente Nijkerk,
Barneveld of Scherpenzeel.

De kosten bedragen 35 euro per persoon per dag (excl. BTW).

Inschrijven
Stuur een bericht naar Sylvia Pastoor (s.pastoor@nijkerk.eu) of Anita van de Glind (a.vdglind@barneveld.nl) om op de mailinglijst geplaatst te worden. U ontvangt dan een e mail zodra inschrijving mogelijk is. In verband met de (mogelijke) coronamaatregelen is dit jaar een beperkt aantal plaatsen per dag beschikbaar.