Home > Bestuur > Bekendmakingen

Bekendmakingen

Op de site http://overuwbuurt.overheid.nl/ vindt u een overzicht van de overheden die hun bekendmakingen op de landelijke website publiceren. U kunt op de naam klikken om alle bekendmakingen van de gemeente Nijkerk te zien of u kunt zoeken door de vier cijfers van uw postcode in te vullen.

Wanneer u zich (gratis) registreert op uw postcodegebied, ontvangt u voortaan automatisch via de e-mail de bekendmakingen die op uw buurt van toepassing zijn. Hieronder ziet u een onderverdeling per soort vergunning. Dit vergemakkelijkt het zoeken naar een specifieke bekendmaking.

Elke week publiceert de gemeente Nijkerk in huis-aan-huiskrant: De Stad Nijkerk. Op de pagina Gemeentepagina kunt u de gepubliceerde gemeentepagina's downloaden. Als een tekst op de website afwijkt van de gedrukte tekst in De Stad Nijkerk, dan is deze laatste rechtsgeldig.

Voorbeeld zoekscherm CVDR

Alle gemeentes, waterschappen en provincies zijn sinds 1-1-2011 wettelijk verplicht om hun lokale regelgeving op overheid.nl te publiceren. Als extra dienst aan de burger kan op de eigen website een zoekformulier geplaatst worden waarmee de regelingen doorzocht kunnen worden. Als voorbeeld is hieronder een formulier geplaatst waarmee in de regelgeving van de gemeente Noordoostpolder gezocht kan worden.

Eenvoudig zoeken

Zoekterm in titel:

Zoekterm in tekst:

Zoek op onderwerp: (alle onderwerpen)AlgemeenAutomatisering en informatiseringBestuur en rechtFinanciƫn en economieMaatschappelijke zorg en welzijnMilieuOnderwijsOpenbare orde en veiligheidPersoneel en organisatieRuimtelijke ordening, verkeer en vervoerVolkshuisvesting en woningbouw

Regelgeving geldend op: (dd-mm-jjjj)

Opmerking: dit formulier kan vrijelijk overgenomen worden voor eigen gebruik. KOOP levert echter geen ondersteuning bij het implementeren ervan. Hanteer de volgende richtlijnen tijdens implementatie:

• Neem de gegevens van uw eigen organisatie op in het formulier.
  • Implementeer de style sheet code in uw eigen website.
  • Verwijder de links naar de KOOP website.