Home > Bestuur > Bekendmakingen > verkeersbesluit > Verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaatsen voor opladen van elektrische voertuigen tegenover Dillenburg 1, Hoevelaken

Verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaatsen voor opladen van elektrische voertuigen tegenover Dillenburg 1, Hoevelaken

RSS
Dit item is verlopen op 15-07-2019.
Gegevens bekendmaking
Soort bekendmaking: verkeersbesluit
Bekendmaking heeft betrekking op: 3871DE1
Publicatiedatum: 15-05-2019

Het college van burgemeester en wethouders besluit:

door plaatsing van borden E4 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990, voorzien van een onderbord “uitsluitend voor opladen elektrische voertuigen”, tot het aanwijzen van twee parkeerplaatsen bestemd voor het opladen van een elektrische voertuig:

  • Tegenover Dillenburg 1, Hoevelaken

Bezwaarprocedure

Bent u het met het besluit niet eens? Stuur dan binnen 6 weken na publicatiedatum van dit  verkeersbesluit uw bezwaar naar burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA  Nijkerk. U dient in uw bezwaar uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit onderwerp vermelden. Ook dient u te beschrijven waarom u het niet eens bent met dit ontwerp besluit. Vergeet niet uw bezwaar te ondertekenen!

U kunt hiervoor ook onderstaand online formulier gebruiken.

Voor informatie over  het genoemde verkeersbesluit kunt u contact opnemen met de gemeente Nijkerk, team Vakspecialisten (telefoon: 14033 / e-mail: gemeente@nijkerk.eu).

Contact

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK
Postbus 1000, 3860 BA

Telefoon: 14 033
E-mail: gemeente@nijkerk.eu

Maak een afspraak

Openingstijden