Home > Bestuur > Bekendmakingen > verkeersbesluit > Verkeersbesluit Afsluiting wegen Visual Arts Rally proef Hell 13 april 2019

Verkeersbesluit Afsluiting wegen Visual Arts Rally proef Hell 13 april 2019

RSS
Dit item is verlopen op 10-06-2019.
Gegevens bekendmaking
Soort bekendmaking: verkeersbesluit
Publicatiedatum: 10-04-2019

Op 13 april 2019 wordt onder andere in het gebied tussen Putten en Nijkerk de Visual Arts Rally verreden. Om dit veilig plaats te laten vinden worden de wegen waarop de rally gehouden wordt afgesloten. De gemeente Nijkerk en de gemeente Putten nemen ieder een verkeersbesluit voor haar wegen.

Het college van Burgemeester en Wethouders besluit:

de volgende wegdelen door middel van bord model C1 (en dranghekken) op zaterdag 13 april 2019 van 11 tot 20 uur dus danig af te sluit in voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee zodat er een aaneengesloten parcours en dat de aansluitende wegen zijn afgesloten zodat niet het parcours kan worden opgereden:

  1. Kokkeveld (gedeelte Spochthoornseweg-Bloemendaalseweg)
  2. Spochtenhoornseweg (gedeelte Tintelersteeg – Kokkeveld)
  3. Bloemendaalseweg (gedeelte Deuverdenseweg-Wallersteeg)
  4. Wallersteeg (gedeelte Bloemendaalseweg-Meskampersteeg)
  5. Nachtegaalseweg (vanaf de kruising met de Greshoflaan)
  6. Fietspad Luxoolseweg (gedeelte nr. 27 – Bloemendaalseweg)

de volgende wegen door middel van dranghekken en bord C1 op zaterdag 13 april 11 tot 20 uur af te sluiten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee, uitgezonderd fietsers zodat niet het parcours kan worden opgereden:

  1. Wallerstraat (gedeelte Wallerstraat-Wallersteeg)

Bezwaarprocedure

Bent u het met het besluit niet eens? Stuur dan binnen 6 weken na publicatiedatum van dit verkeersbesluit uw bezwaar naar burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA  Nijkerk. U kunt hiervoor ook het online formulier onderaan de pagina gebruiken.

U dient in uw bezwaar uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit onderwerp vermelden. Ook dient u te beschrijven waarom u het niet eens bent met dit ontwerp besluit. Vergeet niet uw bezwaar te ondertekenen!

Voor informatie over  het genoemde verkeersbesluit kunt u contact opnemen met de gemeente Nijkerk, team Vakspecialisten. Dit kan telefonisch via het nummer 14 033. Of via mail gemeente@nijkerk.eu.

Contact

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK
Postbus 1000, 3860 BA

Telefoon: 14 033
E-mail: gemeente@nijkerk.eu

Maak een afspraak

Openingstijden