Home > Bestuur > Bekendmakingen

besluit ambtshalve wijziging gegevens in BRP

(14-01-2019)

Uit onderzoek van de afdeling Publiekswinkel is gebleken, dat onderstaande persoon niet meer wonen op het adres waar zij volgens de basisregistratie personen (de BRP) staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten ambtshalve gegevens van het vertrek uit Nederland op te nemen in de BRP.

(28-12-2018)

Uit onderzoek van de afdeling Publiekswinkel is gebleken, dat onderstaande persoon) niet meer wonen op het adres waar zij volgens de basisregistratie personen (de BRP) staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten ambtshalve gegevens van het vertrek uit Nederland op te nemen in de BRP.

(17-12-2018)

Uit onderzoek van de afdeling Publiekswinkel is gebleken, dat onderstaande perso(o)n(en) niet meer wonen op het adres waar zij volgens de basisregistratie personen (de BRP) staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten ambtshalve gegevens van het vertrek uit Nederland op te nemen in de BRP.