Home > Bestuur > Bekendmakingen

verkeersbesluit

• Verkeersbesluit aanleggen zebrapad Oosterinslag bij rotonde met Oosterinslag/Koninginneweg

(19-12-2018)

Het college van burgemeester en wethouders besluit:

tot aanleggen van een voetgangersoversteekplaats middels het plaatsen van nieuwe markering, te weten zebrapad, en bord L2 op de Oosterdorpsstraat ten oosten en westen van de rotonde met de Oosterinslag en Koninginneweg.

• Verkeersbesluit wijziging voorrang fietser kruising Holkerweg-Bunschoterweg-Bieslook

(19-12-2018)

Het college van Burgemeester en Wethouders besluit:

• tot het instellen van voorrang voor het fietsverkeer uit de richting Doornsteeg voor fietsers en voetgangers door het verwijderen van de bestaande haaietanden en bord B06 op het fietspad en het plaatsen van nieuwe markering, te weten haaietanden en van bord B06, op het fietspad langs de Holkerweg / Bunschoterweg aan weerszijden van het fietspad vanuit Doornsteeg;

• tot het verlengen van de voetgangersoversteek om voorrang te krijgen op de fietsers op de Holkerweg door het plaatsen van bord L2 en het aanbrengen van markering (zebrapad).

• Verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaatsen voor opladen elektrische voertuigen

(19-12-2018)

Het college van burgemeester en wethouders besluit:

door plaatsing van borden E4 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990, voorzien van een onderbord “uitsluitend voor opladen elektrische auto’s”, tot het aanwijzen van parkeerplaatsen bestemd voor het opladen van een elektrische voertuig op:

1. twee parkeervakken naast Ganzenhof 1, Nijkerk
    2. twee parkeervakken tegenover Debussylaan 6, Nijkerk