Home > Bestuur > Vergaderingen en stukken

Vergaderingen en stukken

Alle openbare informatie van de gemeenteraad, zoals vergaderkalender, agenda’s en vergaderstukken kunt u inzien via de link Vergaderkalender en stukken.

De vergaderingen van de gemeenteraad worden opgenomen en live uitgezonden. U kunt de vergadering ook achteraf bekijken. Kies dan voor Archief vergaderingen en kies de vergadering die u wilt bekijken (raadzaal) of beluisteren (bedrijfsrestaurant). Ga naar de uitzendingen.

Daarnaast is deze informatie ook te vinden in de vergadermodule iBabs. Deze module is vooral erg handig als u gebruik maakt van een iPad of tablet. Hoe u toegang kunt krijgen tot deze module leest u op de pagina Toegang iBabs.

Een overzicht van de planning van de belangrijkste onderwerpen maar ook toezeggingen, moties en schriftelijke vragen, vindt u in de webapplicatie Langetermijnagenda. De lijst met onderwerpen geeft een goede indruk van wat er in de gemeente speelt en geeft een indicatie van de planning. Omdat het ook over de lange termijn gaat, wordt de planning steeds bijgewerkt.

Via de link hieronder treft u de archiefstukken over de periode 2013-2014 aan. Bent u op zoek naar oudere stukken, neem dan contact op de griffie.