Home > Bestuur > Vergaderingen en vergaderstukken

Vergaderingen en vergaderstukken

Wanneer vergadert de gemeenteraad? Hoe laat? Over welke onderwerpen?
U vindt het in de Vergaderkalender.
Klik op een vergadering om ook alle vergaderstukken te zien.

Meer weten over moties? Schriftelijke vragen? En andere zaken van de gemeenteraad?
U vindt het onder Overzichten.

De vergaderingen worden opgenomen en live uitgezonden via internet.
U kunt de uitzendingen ook achteraf bekijken of beluisteren.

Maakt u gebruik van een tablet of smartphone? Dan is het vergadersysteem iBabs handig om alle informatie van de raad te vinden. Toegang tot iBabs.

In de Langetermijnagenda vindt u een overzicht van de planning van de belangrijkste onderwerpen maar ook toezeggingen van het college aan de raad, ingediende moties en schriftelijke vragen. Zo krijgt u een indruk van wat er in de gemeente speelt. Omdat het ook over de lange termijn gaat, wordt de planning steeds bijgewerkt.

In het archief vindt u vergaderingen en vergaderstukken uit de periode 2013-2014. Bent u op zoek naar oudere stukken neem dan contact op met de raadsgriffie.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK