Home > Bezoekers > Recreatie en vrije tijd > Vissen in Nijkerks water

Vissen in Nijkerks water

In de gemeente Nijkerk zijn er enkele mooie visplekken. U kunt op de plekken die gemeentelijk bezit zijn, zonder vispas vissen. U moet dan echter wel een speciaal formulier bij u hebben, dat u onderaan deze pagina kunt invullen en uitprinten. Wanneer er dan een controle plaatsvindt, kunt u dat formulier laten zien. Wanneer u een al geldige vispas heeft, hoeft u dit document niet te hebben.

Het formulier geldt overigens niet voor wateren die de gemeente verpacht heeft aan de hengelsportvereniging “Hoop op Geluk”. Deze verpachte wateren zijn de Arkervaart, Randmeer en de watergangen in de polder Arkemheen.

Als u daar wilt vissen, dan kan dat alleen onder de voorwaarden die de hengelsportvereniging daaraan stelt. Op de website van Hengelsportvereniging Hoop op Geluk leest u hierover meer.