Voorbeeld uit uw wijk

Tijdens deze avond laat het Energieloket van de gemeente Nijkerk aan de hand van een voorbeeldwoning uit uw wijk zien wat de mogelijkheden zijn om uw huis te verduurzamen, wat de eventuele kosten daarvan zijn en wat het u oplevert aan energiebesparing.

Aanmelden

Woont u in Campenbuurt en wilt bij deze informatieavond aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via henk@energieloket-nijkerk.nl.

Persoonlijk gesprek

Wilt u een één-op-één gesprek over wat u kunt doen? Dan kunt u na afloop van de avond een afspraak maken met het Energieloket. Wanneer u niet aanwezig kunt zijn maar wel graag advies wil, dan kunt u een afspraak maken door de mailen of bellen naar het Energieloket via henk@energieloket-nijkerk.nl of 06 – 12 02 39 68.