Voor alle VvE’s in Nijkerk, die meer willen weten over verduurzamen en energie besparen, organiseert het Energieloket van de gemeente op 20 april een online informatieavond.

Duurzaam onderhoud en energie besparen

Tijdens deze digitale informatieavond geven we informatie over hoe u als VvE aan de slag kunt met het verduurzamen van uw complex. Hoe u onderhoud en renovatie kunt combineren met bijvoorbeeld energie besparen. Welke andere maatregelen mogelijk zijn bij een wooncomplex. Voor welke subsidies en financiële regelingen u wellicht in aanmerking komt. We geven tips over hoe u zo’n proces kunt opstarten. En waar u als VvE ondersteuning hierbij kunt vinden.

Online informatieavond

• Wat: Digitale informatieavond Verduurzamen als VvE
  • Wanneer: dinsdag 20 april
  • Tijd: 9.30-21.00 uur