Op woensdag 24 november staat onze Energiecaravan in de wijk Rensselaer. U kunt bij de caravan terecht voor advies over het besparen van energie en het verduurzamen van uw woning. En als huurder kunt u hier uw Energiebespaarvoucher inruilen voor de Energiebespaarbox.

Frieswijkstraat

Henk Eilander van het Energieloket Nijkerk staat tussen 13.00 en 17.00 uur voor u klaar om uw vragen over verduurzamen in huis te beantwoorden. U kunt de Energiecaravan vinden op het parkeerterrein bij supermarkt AH aan de Frieswijkstraat.

Energiebespaarvoucher

Meer weten over de Energiebespaarvoucher? Kijk dan op onze website www.duurzaam-nijkerk.nl.

Helaas is de huidige voorraad Energiebespaarvouchers voor woningeigenaren wegens succes al op. U kunt wel een Energiebespaarvoucher aanvragen als u een huurwoning heeft.