HaltetaxiRRReis is een nieuwe deeltaxi op bestelling die flexibel van halte naar halte rijdt. De deeltaxi is voor iedereen en komt bij alle bushaltes en treinstation.

Plaatsen waar deeltaxi stopt

Ook stopt deze deeltaxi op twee plekken in de gemeente Nijkerk waar nog geen openbaar vervoer was. Het gaat om de voormalige bushalte aan de rotonde Amersfoortseweg/B.G. Ruitenbeekerf in Holkerveen en de halte Bad Hulckesteijn/ Nijkerk aan Zee, bij de kruising Hulckesteijn/Zeedijk.

Met de deeltaxi reis je snel en flexibel van halte naar halte met een goede aansluiting op bus of trein. De deeltaxi rijdt 7 dagen per week van s’ ochtends vroeg tot s' avonds laat. Ook op plekken waar en/of tijdstippen waarop de buurt- stads- of streekbus niet rijdt. Kijk voor meer informatie zoals plannen en bestellen op haltetaxi.RRReis.nl