Is het steeds moeilijker om uit te komen met uw inkomen, blijven er rekeningen liggen of u heeft schulden? Vraag dan tijdig om hulp. Het is belangrijk dat u aan de slag gaat met uw schulden. Niks doen verergert het probleem in snel tempo.

In samenwerking met Nibud bieden wij u (gratis) geldplannen aan waarmee u financieel fit wordt en blijft. De geldplannen helpen u ook om meer uit uw geld halen. U kunt ze anoniem en op uw eigen tempo gebruiken. Meer informatie vindt u op de pagina Geldplannen

U kunt ook (gratis) hulp vragen bij

Schuldhulpmaatje Nijkerk: Een maatje helpt u om grip op eigen geld te krijgen en stimuleert u om het zelf weer te kunnen. Een maatje loopt met u op, steunt u mentaal en als u het zelf weer op een rij hebt kan hij/zij voorkomen dat u weer terugvalt. U krijgt weer rust.

Contact: (06) 57835460 of
schuldhulpmaatje@nijkerksdiaconaalberaad.nl.

Humanitas thuisadministratie:

Thuisadministratie helpt u uw geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf niet rondtobben, als u het overzicht kwijt bent geraakt. Een vrijwilliger geeft u tijdelijke hulp bij uw administratie en helpt om zaken op een rijtje te krijgen en te houden.

Contact: (06) 16961071 of
ta.noord-veluwe@humanitas.nl.

Sigma Formulierenhulp

Heeft u alleen hulp nodig bij het begrijpen en invullen van formulieren? Of bij het aanvragen van een voorziening of uitkering? De medewerkers en vrijwilligers van Sigma kunnen u daarbij helpen.

Contact: (033) 2474830 of
www.sigma-nijkerk.nl/formulierenhulp/

Op Tijd Erbij

Komt u er zelf niet uit of weet u niet hoe u het aan moet pakken? De medewerkers van Op Tijd Erbij zijn er voor al uw vragen over geld. Dan kunt u mailen:

Contact: (06) 83002184 of
optijderbij@nijkerk.eu.

Deel uw zorgen en vraag om hulp (u staat er niet alleen voor)!