Speciaal voor mensen met een laag inkomen heeft de gemeente Nijkerk samen met Zilveren Kruis een zorgverzekering samengesteld: De Gemeentepolis.

Hiermee wil de gemeente u helpen om goed en betaalbaar verzekerd te zijn!

Uw voordeel:

• de gemeente betaalt mee aan uw zorgverzekering;
  • u krijgt ruime vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, fysiotherapie, tandartskosten en de eigen bijdragen WMO;
  • Zilveren kruis accepteert iedereen, zonder medische keuring.

Op www.gezondverzekerd.nl vindt u het aanbod van de zorgverzekering van de gemeente Nijkerk voor 2022 en welke kosten vergoed worden. U ziet hier ook de voorwaarden voor de deelname en kunt u het aanbod vergelijken met uw huidige verzekering. Bepaal wat u nodig heeft en kies het pakket dat het beste bij u past!

Vragen?

Heeft u vragen over de gemeentepolis? Bel het Loket Maatschappelijke Ondersteuning van het Stadhuis: 14 033. Heeft u vragen over de vergoedingen? Bel Zilveren Kruis: 071-7510033.

Méér zorgverzekering voor minder geld.