Speciaal voor mensen met een laag inkomen is er in Nijkerk een speciale collectieve zorgverzekering: de gemeentepolis. Met deze polis helpt de gemeente u om goed en betaalbaar verzekerd te zijn!

Uw voordeel:

• De gemeente betaalt mee aan uw zorgverzekering;
  • U krijgt ruime vergoedingen voor bijvoorbeeld brillen/lenzen, fysiotherapie, Tandartskosten en de eigen bijdragen WMO;
  • Zilveren kruis accepteert iedereen, zonder medische keuring.

Op www.gezondverzekerd.nl(externe link) vindt u het aanbod van de zorgverzekering van de gemeente Nijkerk voor 2023 en welke kosten vergoed worden. U ziet hier ook de voorwaarden voor de deelname en kunt u het aanbod vergelijken met uw huidige verzekering. Bepaal wat u nodig heeft en kies het pakket dat het beste bij u past!

Vragen?

Heeft u vragen over deelname aan de gemeentepolis? Bel het Sociaal Team van de gemeente: 033-247 22 22.

Vragen over vergoedingen

Heeft u vragen over de vergoedingen? Bel Zilveren Kruis: 071-7510033.