Een scheiding, of een wens om te scheiden, heeft veel invloed. Maar welke invloed het heeft weet je niet altijd van tevoren. Mentaal kan het zwaar zijn. Het kan veel stress geven. Financieel heeft het invloed. Er komt veel kijken bij een scheiding. Daarom is er het echtscheidingsspreekuur.

Inhoud echtscheidingsspreekuur

Op het gratis echtscheidingsspreekuur praat u met een consulent van de gemeente en een mediator of een advocaat. Het spreekuur duurt ongeveer 20 minuten en is op het kantoor van de mediator of de advocaat. Inwoners gaan vaak opgelucht de deur uit, omdat ze beter weten waar ze bij een scheiding aan toe zijn.

Informatie

Op het gratis echtscheidingsspreekuur kunt u vragen stellen en krijgt u informatie. Daarmee kunt u verdere afwegingen maken over uw scheiding. U kunt informatie krijgen over gevolgen van keuzes. Over mogelijkheden. En over rechten en plichten. Maar ook kunnen we erover meedenken of er nog iets is wat een scheiding kan voorkomen.

Aanmelden

Het echtscheidingsspreekuur is elke eerste woensdag van de maand van 10.00-12.00 uur. U kunt zich aanmelden via e-mail aanmelden@nijkerk.eu of via het telefoonnummer van de gemeente 033-247 22 22. Geef bij uw aanmelding uw naam, e-mailadres en telefoonnummer door