Voor sommige kinderen gaat de omgang met andere kinderen niet vanzelf. Zij kunnen daarbij een steuntje in de rug gebruiken. Tijdens de training Kr8kidzz werken kinderen intensief maar op een speelse manier aan hun sociale vaardigheden, weerbaarheid en het versterken van hun zelfvertrouwen.

Er is een training voor kinderen uit groep 3 tot en met 5 en een training voor kinderen uit groep 6 tot en met 8 van het basisonderwijs. De trainingen bestaan uit 8 bijeenkomsten. De eerste bijeenkomsten starten eind september. In elke bijeenkomst staat er een thema centraal. Enkele thema’s zijn kennismaken, gevoelens en opkomen voor jezelf. Er is ook een ouderavond.

De training is gratis voor inwoners van de gemeente Nijkerk. Meer informatie en aanmelden: pitnijkerk.nl(externe link) (klik op vier tot twaalf jaar).