De mooiste dag van je leven…

Een cliché? Ongetwijfeld! Maar, dat maakt de uitdaging om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken niet minder groot. Twee mensen die onvoorwaardelijk voor elkaar kiezen en dat in het openbaar bevestigen met een huwelijk. Vaak in het bijzijn van hun familie en vrienden. Om een bijdrage te mogen leveren aan dit soort bijzondere momenten vind ik heel eervol.

Tijdens de dag willen jullie vooral van elkaar en de mooie momenten genieten. Als trouwambtenaar draag ik hier graag mijn steentje aan bij. Om zo samen die herinnering te maken waar jullie altijd weer met een goed gevoel aan terug denken. Ik help graag om de liefde te vieren!

Hoe gaan we dit samen oppakken? Ik maak graag een afspraak met jullie om kennis te maken, praktische zaken door te spreken, maar vooral om jullie verhaal te horen. Waarom willen jullie trouwen? Hoe ging het huwelijksaanzoek? Waar hebben jullie elkaar ontmoet? Wat is zo speciaal aan hem/haar? Wat maakt deze dag voor jullie bijzonder? En wat verwachten jullie van de ceremonie? Met deze informatie en (in overleg met jullie) mogelijk ook nog leuke anekdotes van een goede vriend(in) en/of familielid, ga ik vervolgens aan de slag om een verhaal te maken dat helemaal bij jullie aansluit.

Humor, diepgang, zeggingskracht, maar bovenal ook het laten terugkomen van jullie eigen uitspraken en manier van vertellen over elkaar, vormen de basis van mijn verhaal voor jullie. Ik vind het heerlijk om jullie in het middelpunt te zetten. Daar hoort ook een glimlach of een knipoog bij. Wanneer jullie dat willen is er zeker ruimte voor persoonlijke trouwbeloften, muziek of een kort gedicht of speech van een familielid.

Vanuit mijn werkzaamheden als consultant heb ik veel ervaring met spreken in het openbaar en beschik ik over een prettige schrijfstijl. Deze kwaliteiten zet ik graag voor jullie in. Inmiddels ben ik alweer meer dan tien jaar getrouwd met een prachtige vrouw en heb drie ondernemende kinderen in de basisschoolleeftijd. Dit maakt ook dat ik niet schrik van jullie peuter die tijdens de ceremonie moet plassen of een baby met honger. Hier ga ik tijdens de ceremonie graag ontspannen mee om, zodat iedereen zich prettig voelt.

Kortom, samen met jullie maak ik er graag een prachtige huwelijksvoltrekking van! Mogelijk tot snel en alvast een prachtige dag toegewenst.