Iedereen vanaf 12 jaar kan zonder afspraak een herhaalprik met vernieuwde coronavaccins krijgen. Voorwaarde is dat u de basisserie hebt gehad. En dat uw laatste coronavaccinatie of -besmetting minimaal 3 maanden geleden is.

Voldoet u aan de voorwaarden? Kom zonder afspraak langs op een GGD-vaccinatielocatie in de buurt. In de gemeente Nijkerk is dat: Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk.

Dit kan elke zaterdag t/m 17 december van 10.00 tot 16.00 uur

Maakt u liever eerst een afspraak voor de herhaalprik tegen corona? Dat kan via planjeprik.nl(externe link) of bel naar 0800 7070.

Let op: alleen de herhaalprik is zonder afspraak. Maak voor de basisserie, Janssen en Novavax eerst telefonisch een afspraak.

Lees alles over de herhaalprik: Herhaalprik | GGD Gelderland-Midden (ggdgm.nl)(externe link)