Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie in de gemeente Nijkerk. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus.

Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

• Locatie: Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99;
  • Wanneer: donderdag 9 september 2021;
  • Hoe laat: 14.00 – 15.30 uur.

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden.

Beschikbaarheid telefonisch spreekuren

• Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur;
  • Dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur;
  • Maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur.

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg! Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur