Home > Inwoners > Centrumvisie Hoevelaken

Centrumvisie Hoevelaken

illustratie centrumvisie HoevelakenOp 2 juli heeft de Visiegroep Centrum Hoevelaken haar uitgangspunten en ideeën gepresenteerd voor de toekomst van het centrum van Hoevelaken. De visiegroep bestaat uit vertegenwoordigers van inwoners, ondernemers, het dorpshuis, de kerken en de bibliotheek. De bijeenkomst was druk bezocht, met ruim 200 geïnteresseerden die na de presentatie in kleinere groepen over de ideeën verder discussieerden en hun reacties en suggesties gaven. Met de resultaten van de avond gaat de visiegroep verder.

In een later stadium zal een en ander worden teruggekoppeld aan de deelnemers. De uiteindelijke conceptvisie zal worden voorgelegd aan het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad met het verzoek om suggesties te doen en het stuk te beoordelen.

U kunt hieronder de presentatie en de gebruikte tafelposter bekijken en downloaden.