Home > Inwoners > Centrumvisie Hoevelaken

Centrumvisie Hoevelaken

illustratie centrumvisie HoevelakenOp 2 juli heeft de Visiegroep Centrum Hoevelaken haar uitgangspunten en ideeën gepresenteerd voor de toekomst van het centrum van Hoevelaken. De Visiegroep bestaat uit vertegenwoordigers van inwoners, ondernemers, het dorpshuis, de kerken en de bibliotheek. De bijeenkomst was druk bezocht, met ruim 200 geïnteresseerden die na de presentatie in kleinere groepen over de ideeën verder discussieerden en hun reacties en suggesties gaven. U kunt hieronder de presentatie en de gebruikte tafelposter bekijken en downloaden.

Met de resultaten van de avond is de Visiegroep verder gegaan. Op 3 oktober jl. heeft de Visiegroep de Visie Centrum Hoevelaken aangeboden aan het college van B&W. De Visiegroep vraagt het college en de gemeenteraad suggesties en te doen en kaders te geven voor het vervolg. Onderaan deze pagina vindt u het persbericht en de Visie Centrum Hoevelaken.