Home > Inwoners > Coronavirus > Stadhuis alleen geopend voor spoedgevallen, loket Hoevelaken gesloten

Stadhuis alleen geopend voor spoedgevallen, loket Hoevelaken gesloten (23-03-2020)

Vanaf 25 maart aanstaande vindt er beperkte dienstverlening van de gemeente Nijkerk in het stadhuis aan de Kolkstraat plaats. Van 09.00 tot 12.30 uur kunnen inwoners uitsluitend op afspraak terecht voor spoedgevallen. Hieronder valt de aangifte van geboorten en van overlijden en het aanvragen en afhalen van ID kaarten en rijbewijzen. Voor beiden geldt dat ze alleen kunnen worden aangevraagd als ze binnen een maand verlopen.

Vanwege de maatregelen i.v.m. de corona pandemie vraagt de gemeente mensen om alleen een afspraak te maken als dit echt nodig is. Men kan een afspraak maken door te bellen naar 14 033.

• Het stadhuis aan de Kolkstraat is op dit moment open voor de aangifte van geboortes en van overlijden en het aanvragen en afhalen van reisdocumenten en rijbewijzen, van 09.00 tot 12.30 uur. (N.B. alleen mogelijk voor reisdocumenten/rijbewijzen die binnen een maand verlopen, zie hierboven!)
  • Vanaf nu werken we weer op afspraak. U kunt bellen met 14 033 voor het maken van een afspraak.
  • Het loket in Hoevelaken is in ieder geval gesloten tot 28 april 2020.
  • De inloopspreekuren van de gebiedsteams gaan in ieder geval tot 28 april 2020 niet door.
  • De spreekuren in het stadhuis van Nijkerk met de medewerkers van de GBLT gaan niet door. Dit geldt zowel voor de spreekuren overdag met een taxateur, als voor het avondspreekuur. Heeft u een afspraak gemaakt met een medewerker van GBLT voor vragen over uw gemeentelijke belastingen of WOZ-waarde? Dan neemt GBLT contact met u op.
  • Loket Maatschappelijke Ondersteuning (Loket MO) is tot in ieder geval 6 april gesloten. De medewerkers zijn op de gebruikelijke manier telefonisch via 14 033 of per e-mail via loketmo@nijkerk.eu te bereiken voor algemene vragen over zorg en (financiële) ondersteuning.

Wij kunnen ons voorstellen dat deze tijdelijke werkwijze voor u misschien onprettig is, maar wij vragen uw begrip voor de situatie.

Wij vragen u om zoveel mogelijk digitaal contact met ons op te nemen. Veel (aan)vragen kunt u namelijk digitaal doen, via de website.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK