Home > Inwoners > Diversen (Werk en Inkomen) > Uitkering aanvragen

Uitkering aanvragen

Uitkering Participatiewet aanvragen

Als u geen inkomen heeft en geen recht heeft op een WW-uitkering, dan heeft u misschien recht op een uitkering op grond van de Participatiewet (PW). U kunt deze uitkering digitaal aanvragen via www.werk.nl . Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een bijstandsuitkering, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 033.

Uitkering PW

Heeft u al een PW-uitkering (aangevraagd), dan kunt u op werkdagen korte vragen in het telefonisch spreekuur stellen aan uw consulent. Is uw vraag niet gelijk te beantwoorden of is er meer tijd nodig, dan maakt uw consulent een afspraak met u. Het is niet mogelijk om zonder afspraak uw consulent te spreken, anders dan in het telefonisch spreekuur.

Telefonisch spreekuur

Telefoonnummer 14 033, op werkdagen van 9.00 uur tot 10.00 uur (de werkdagen kunnen per consulent verschillen).