Home > Inwoners > Eerdere berichten Coronavirus Nijkerk > Tijdelijke wijziging in procedure terugmelding van vakantie

Tijdelijke wijziging in procedure terugmelding van vakantie (20-03-2020)

Als u een uitkering van ons heeft, moet u het aan ons melden als u op vakantie gaat en als u van vakantie terugkomt.

Als u op vakantie gaat, kunt u dat op de gebruikelijke manier aan ons doorgeven. Dit is via het formulier vakantiemelding, digitaal (met DigiD) via de website, via e-mail aan loketmo@nijkerk.eu of aan uw klantmanager Inkomen, of via het wijzigingsformulier.

Nu het Loket MO vanwege het corona virus tijdelijk gesloten is, kunt u zich niet persoonlijk aan het Loket terugmelden. U moet daarom bij terugkomst het formulier Terugmelding vakantie invullen en aan ons opsturen (Postbus 1000, 3860 BA NIJKERK) of in de brievenbus van het stadhuis achterlaten. Denkt u er aan dat u dat binnen één dag na terugkomst doet?

Het kan zijn dat de gemeente u later nog om aanvullende stukken vraagt.

Het formulier Terugmelding vakantie kunt u onderaan deze pagina downloaden.
Vergeet u niet om de gevraagde bewijsstukken bij te voegen?

En vergeet u ook niet om het wijzigingsformulier in te leveren als u inkomsten heeft of als één van de andere vragen op het wijzigingsformulier aanleiding geeft om een wijziging in uw situatie aan ons door te geven?

Let op: dit betreft een TIJDELIJKE wijziging in de procedure!

Heeft u vragen over dit bericht? Belt u ons dan gerust op via 14 033.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK