Home > Inwoners > Groenonderhoud

Groenonderhoud

Meer doen in uw leefomgeving

Heeft u, wellicht met de buren, een idee om de openbare ruimte in de buurt te verbeteren? Misschien zet u zich al in of heeft u een leuk idee, maar weet u niet goed hoe u moet beginnen. Denk aan het inrichten en onderhouden van een groenstrook of plantsoen, of het opzetten van een actie om zwerfafval op te ruimten. Deze, en vergelijkbare initiatieven ondersteunen en stimuleren wij graag.

Wij willen zoveel mogelijk aansluiten bij uw wensen en ideeën en horen graag welke kansen u ziet voor participatie in de openbare ruimte. Wilt u meer weten over groenvoorziening in de gemeente Nijkerk? Kijk dan op de pagina Groenvoorziening.

Zoals gezegd, de gemeente Nijkerk ondersteunt initiatieven om de leefomgeving te verbeteren. Heeft u daar vragen over? Dan kunt u terecht bij Ronald van ’t Hazeveld via het telefoonnummer 14 033 of via mail zelfbeheer@nijkerk.eu. Heeft u vragen over het dagelijks onderhoud? Dan kunt contact opnemen met telefoonnummer 14 033 of via e-mail, gemeente@nijkerk.eu.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK