Home > Inwoners > Herinrichtingsprojecten > Inrichting openbare ruimte Deelplan 1a Nijkerkerveen

Inrichting openbare ruimte Deelplan 1a Nijkerkerveen

Het Coronavirus heeft een ongekend effect op onze maatschappij en houdt ons de komende tijd nog in haar greep. Dat vraagt voor iedereen om een andere manier van werken.

Voor de mogelijke inrichting van Deelplan 1a Nijkerkerveen houden we normaal gesproken een informatiebijeenkomst om met u in gesprek te gaan. Dit kan nu niet. We geven dit daarom op een andere manier vorm. Onderdaan deze pagina vindt u een ontwerp van de inrichting van de openbare ruimte van het plan.
Wilt u hierop reageren? U kunt daarvoor het online formulier invullen dat u onderaan de pagina vindt.

De reacties worden verwerkt en passen daar waar nodig en mogelijk het ontwerp op aan.

De reactietermijn is gesloten.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK