Geldplannen

Startpunt Geldzaken

Is het steeds moeilijker om uit te komen met uw inkomen? Blijven er rekeningen liggen? Heeft u nog geen schulden, maar zijn er wel (bijna) financiële problemen? Raadpleeg dan de geldplannen van Startpunt Geldzaken via: https://startpuntgeldzaken.nl/nijkerk/

De geldplannen zijn een handige manier om tips te krijgen over geld. U krijgt tips om uw uitgaven te verminderen en tips om uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht in hoe zorgvuldige keuzes te maken voor als u geld overheeft. En als u financiële zorgen heeft, wordt stap voor stap aangegeven hoe u uit de zorgen kan komen. U krijgt goede tips en de geldplannen zijn geschikt voor alle inkomens.

Geldplan Kom uit de geldzorgen!

Heeft u financiële zorgen en wilt u er van af? Kijk dan welke stappen u kunt ondernemen om orde op zaken te stellen. Als het u alleen niet lukt, wordt u in het geldplan verwezen naar vrijwilligers op het gebied van de Thuisadministratie en/of medewerkers van de gemeente. Ga naar het geldplan 'Kom uit de geldzorgen!'

Geldplan Beter rondkomen

Wilt u ook graag dat uw uitgaven en inkomsten beter in balans zijn met elkaar? Dat er niet meer geld uitgaat dan er binnenkomt? Maak dan het geldplan “Beter rondkomen”, zodat u vaker geld overhoudt aan het einde van de maand. Ga naar het geldplan 'Beter rondkomen'.

Geldplan Sparen, aflossen of beleggen?

Als u juist geld overheeft, maakt u het persoonlijk plan “Sparen, aflossen of beleggen?” Hiermee ziet u wat slimme keuzes zijn als het om uw geld gaat. Na het beantwoorden van de vragen krijgt u een overzichtelijk verslag. Ga naar het geldplan 'Sparen, aflossen of beleggen'.

Geldplan Rondkomen met kinderen?

Heeft u moeite om uw kinderen te bieden wat ze nodig hebben? Wilt u zien welke regelingen beschikbaar zijn? Wilt u minder last van piekeren en stress? Ga naar het geldplan 'Rondkomen met kinderen'.

Geldplan Studie (klein)kinderen?

Wilt u geld opzij zetten voor de studie van uw (klein)kind? Bepaal welk bedrag u opzij wil en kan zetten en zie wat het u oplevert bij sparen en/of beleggen. Ga naar het geldplan 'Studie (klein)kinderen'.

Startpunt Geldzaken is een samenwerking van het Nibud en partners, om u te helpen bij uw geldzaken. De gemeente Nijkerk biedt haar inwoners de mogelijkheid om online gratis de geldplannen op te stellen.

Voor meer informatie zie het filmpje op Youtube.

Contact

Stadhuis Nijkerk, Kolkstraat 27
Postbus 1000, 3860 BA

Telefoon: 14 033
E-mail: gemeente@nijkerk.eu

Maak een afspraak

Openingstijden