Home > Inwoners > Kindpakket

Kindpakket

Eén op de acht kinderen in Nederland kan vanwege de financiële gezinssituatie niet meedoen aan activiteiten die voor andere kinderen heel gewoon zijn. Dit kan bijvoorbeeld een zwem-, sport- of muziekles, een schoolreisje of simpelweg het vieren van een verjaardagsfeestje zijn. Voor deze kinderen is in gemeente Nijkerk het Kindpakket beschikbaar. Dankzij het Kindpakket in Nijkerk kan ieder kind mee doen.

• Meedoen

Mijn kind (of ik) komen kunnen niet mee doen aan sport, cultuur of vorming en wij hebben hier graag een bijdrage voor nodig.

• School

Mijn kind kan niet mee doen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten en/of heeft schoolspullen nodig, zoals een schoolreisje, fiets of laptop.

• Sport

Mijn kind kan niet mee doen aan sportactiviteiten en/of heeft hier sportkleding of attributen voor nodig.