Home > Inwoners > Nieuwbouwwijk Doornsteeg

Nieuwbouwwijk Doornsteeg

Wonen in Doornsteeg: groen, duurzaam en kindvriendelijk

Een duurzame, groene, ruim opgezette woonwijk en toch ook dicht bij een gezellig historisch centrum, kan dat? Ja dat kan!

In Nijkerk wordt de komende jaren de unieke woonwijk Doornsteeg ontwikkeld. Een prachtige landschappelijke wijk die centraal in Nijkerk ligt. Het wordt een kindvriendelijke en duurzame wijk met diverse woonmilieus. Doornsteeg zal zich bovendien opvallend van andere nieuwbouwwijken onderscheiden door een hoge kwaliteit.

Deelplan 1

In dit deel van de nieuwe woonwijk zijn bijna alle woningen inmiddels verkocht en hebben de eerste bewoners hun intrek genomen.

Deelplan 2

De voorbereidingen voor dit deelplan zijn in volle gang. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen eind 2018.

Kijk ook op de website www.woonstek-doornsteeg.nl voor meer informatie of neem contact op met de gemeente Nijkerk via telefoonnummer 14 033.

Hieronder kunt u de belangrijkste documenten/presentaties over Doornsteeg downloaden.

Stedenbouwkundige uitwerking

Masterplan