Home > Inwoners > Nieuws

• Gebruik van de groene container

(14-05-2019)

Wist u dat? Het aanbieden van het GFT is gratis! Sterker nog, u bespaart geld omdat u minder restafval aanbiedt. Het gevolg daarvan kan zijn dat u per jaar enkele beurten de restafvalcontainer niet hoeft aan te bieden. Dat scheelt u direct geld.

• Vier 75 jaar bevrijding!

(14-05-2019)

Doe mee met Veluwe Remember en de Airborne Region!

• Identiteitsfraude en fake ID's

(13-05-2019)

We lezen, horen en zien in de media steeds meer over identiteitsfraude en het gebruik van valse ID's bijvoorbeeld door jongeren in het uitgaansleven. Dat veel minderjarigen fake ID's gebruiken, blijkt ook uit een onderzoek van de NOS onder middelbare scholieren. Bijna de helft van ruim 5500 jongeren antwoordde 'ja' op de vraag of ze weleens een fake ID gebruikten

• Ontvangt u een uitkering?

(07-05-2019)

Als u uitkering ontvangt, dan heeft u een contactpersoon voor uw uitkering en een contactpersoon voor uw re-integratie. Misschien heeft u met de één meer contact dan met de ander.

• Regel uw reisdocument op tijd, maak een afspraak!

(06-05-2019)
    Online afspraak maken

In de komende weken verwachten we meer aanvragen van reisdocumenten bij team Burgerzaken. Natuurlijk speelt de komende vakantietijd ook een rol.

• Vraag om een MoneyFitMaatje!

(14-12-2018)
    Moneyfit

Je hebt elke dag te maken met geld. Je hebt het nodig om te kunnen eten, je rekeningen te betalen, die nieuwe broek te kopen of uit te gaan. En nog veel meer. Het is best lastig om minder geld uit te geven dan dat er binnenkomt. Daarom geven we je op MoneyFit.nl tips over geld. Over uitgeven en besparen, maar ook over regelingen waar je recht op hebt! Op MoneyFit.nl komen al jouw vragen aan bod. En mocht je iets missen, stel dan jouw vraag via chat of whatsapp!

• Berichtenbox: uw digitale brievenbus van de overheid

(01-09-2018)
    Berichtenbox

MijnOverheid biedt u toegang tot uw post, uw Persoonlijke gegevens en uw Lopende zaken bij steeds meer overheidsdiensten, zoals de Belastingdienst, Kadaster, RDW, SVB, UWV en gemeente Nijkerk. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

• Zoekt u een subsidie?

(01-09-2018)
    zoekt u een subsidie?

Heeft u een initiatief en/of een idee en zoekt u naar aanvullende mogelijkheden voor financiering? Dan kunt u zelf zoeken in het digitale subsidieloket naar relevante bronnen voor financiering. Met deze database heeft u direct een overzicht van alle relevante mogelijkheden voor subsidies en fondsen. Het gaat om regionale, provinciale, nationale en Europese subsidies en fondsen. U kunt van deze database gratis en 24/7 gebruik maken.