Home > Inwoners > Nieuws > 11 oktober beheerdersbijeenkomst 1000 ogen project

11 oktober beheerdersbijeenkomst 1000 ogen project (17-08-2017)

Overal in Nederland maken steeds meer burgers gebruik van een WhatsAppgroep om hun buurt of wijk veiliger te maken, zo ook in de gemeente Nijkerk. De gemeente en de politie geven steun aan deze groepen en daarom is in samenwerking met de inwoners van de gemeente het project 1000 ogen opgericht. Het doel van het project is om het toezicht in een wijk te verbeteren en verdachte situaties vaker te melden bij de politie, zodat het aantal incidenten vermindert.

Bijeenkomst 11 oktober

Op 11 oktober 2017, in de week van de veiligheid, nodigen de gemeente Nijkerk en de politie de beheerders van het project 1000 ogen uit voor een informatieve, interactieve en vooral gezellige bijeenkomst. In deze bijeenkomst worden in een informele setting praktische zaken gedeeld. Onderling verbinden, elkaar ontmoeten en kennis delen zijn de doelen van de avond.

Via een online vragenlijst kiezen de beheerders zelf de onderwerpen die zij tijdens de avond graag behandeld zien worden. Er worden enkel onderwerpen behandeld waar volgens de beheerders echt behoefte aan is. Samen gaan we verder op weg naar een dekkend netwerk van groepen van het project 1000 ogen in onze hele gemeente.

Praktische zaken

De bijeenkomst is voor alle beheerders, mede-beheerders en toekomstige beheerders van het project 1000 ogen.

• Datum: woensdag 11 oktober 2017
  • Tijdstip: vanaf 20.00 tot 22.00 uur (inloop 19.30 uur)
  • Locatie: Kade 10, Westkadijk 10 in Nijkerk (aan de haven tegenover het stadhuis)
  • Parkeren: er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden kan via het emailadres d.kroeze@nijkerk.eu. Vermeld in de mail uw eigen naam, de naam van de wijk waarvan u beheerder bent en eventuele mede-beheerders of toekomstige beheerders op.