Home > Inwoners > Nieuws > Aanmelden sportkampioenen 2017

Aanmelden sportkampioenen 2017 (27-10-2017)

aanmelden sportkampioenen 2017

Woont u in de gemeente Nijkerk en bent u in 2017 officieel Nederlands-, Europees- , of Wereldkampioen in uw sport geworden? Of kent u een kampioen? Meldt u zich dan snel aan of geef hem/ haar dan nu op. De gemeente wil deze kampioenen begin 2018 jaar tijdens een speciale huldiging in het zonnetje zetten.

Hoe aanmelden?

De gemeente heeft zelf geen lijst van haar sportkampioenen. Om ervoor te zorgen dat iedereen die in aanmerking komt, ook daadwerkelijk wordt uitgenodigd voor de huldiging, vragen wij kampioenen om zichzelf aan te melden bij de gemeente. Of kent u een Nederlands, Europees of Wereldkampioen? Dan kunt u die persoon natuurlijk ook opgeven of attent maken op deze oproep. U kunt uw aanmelding uiterlijk 15 december bij voorkeur mailen naar sportkampioen@nijkerk.eu. Een brief schrijven kan ook: Gemeente Nijkerk,  t.a.v. Sportkampioen, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk.

Meer informatie

Wij verzoeken u om op uw aanmelding de naam, het adres, de woonplaats, geboortedatum en e-mailadres aan te geven. Ook vragen wij u op te geven om welke sport het gaat en de datum waarop het kampioenschap plaatsvond. Zet u daar alstublieft ook bij, of het een Nederlands, Europees of Wereldkampioenschap betreft en of u/de kampioen dit alleen of met een team heeft behaald. Wanneer u/de kampioen verbonden bent/is aan een vereniging, vragen wij u ook de naam van deze vereniging door te geven. Wij stellen het op prijs als u ook nog wat achtergrondinformatie geeft. U kunt denken aan: sportbeleving van de winnaar, motivatie, hoe lang beoefent de kampioen de sport al, hoe bijzonder is de prestatie of andere achtergrondinformatie die u belangrijk vindt.