Home > Inwoners > Nieuws > Aanpak drugs in Hoevelaken

Aanpak drugs in Hoevelaken

Voor de aanpak van drugs in Hoevelaken, zijn er twee sporen: de Hulplijn Drugs Hoevelaken en het Meldpunt Drugs Hoevelaken.

Hulplijn Drugs Hoevelaken

Heb je zorgen over het drugsgebruik van je kind? Of ben jij zelf jong en maak je je zorgen over je eigen drugsgebruik of bijvoorbeeld dat van je vrienden? Dan is de Hulplijn Drugs Hoevelaken zeven dagen per week van 09.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 085-1304297. De hulplijn wordt bemenst door een vertrouwenspersoon met wie je je zorgen kunt bespreken.

Meldpunt Drugs Hoevelaken

Daarnaast is het Meldpunt Drugs Hoevelaken ingericht: www.meldpuntdrugshoevelaken.nl . Woont u in Hoevelaken en wilt u een signaal afgeven over drugsgebruik, drugshandel, mishandeling, misbruik en andere vormen van misdaad, die  vermoedelijk te maken hebben met drugs? Dat kan via dit meldpunt. Misdaad speelt zich soms af in uw straat, of in de kring van uw kinderen. Elk stukje informatie kan belangrijk zijn. Immers: hoe beter deze problemen in beeld zijn, hoe gerichter er gewerkt kan worden aan het oplossen ervan.

Wilt u meer weten? Kijk op www.meldpuntdrugshoevelaken.nl.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK