Home > Inwoners > Nieuws > Conferentie kindermishandeling: nog enkele plaatsen!

Conferentie kindermishandeling: nog enkele plaatsen!

Niemand vindt kindermishandeling oké. En toch gebeurt het, ook in onze gemeente. Daarom besteedt de gemeente Nijkerk extra aandacht aan dit onderwerp. Van 18 tot en met 24 november is het de Week tegen de Kindermishandeling. In die week zijn er twee conferenties over dit onderwerp. U kunt daar aan meedoen! Er zijn, heeft u nog een plekje. Want er hebben zich al meer dan 150 mensen opgegeven.

De conferenties vinden plaats op:

• maandag 18 november van 16 tot 22 uur in het stadhuis van Nijkerk
  • dinsdag 19 november van 16 tot 22 uur in het gemeentehuis van Barneveld.

Elke conferentie begint met het verhaal van een ervaringsdeskundige. Bij soep met broodjes kunt u napraten en netwerken. Vervolgens kunt u kiezen uit 1 lange of 2 korte workshops, passend bij uw eigen (beroeps)praktijk.

Voor beide dagen is het programma als volgt:

• 15:30 Inloop
  • 16:00 Opening door wethouder
  • 16:15 Ervaringsdeskundige
  • 17:45 Pauze (soep met broodjes)
  • 18:30 Workshops ronde 1
  • 20:15 Workshops ronde 2
  • 21:45 Afsluiting, napraten, borrel

Heeft u in uw werk of in uw privé-situatie te maken met kinderen of bent u geïnteresseerd in het onderwerp? Meld u dan aan. De toegang is gratis. Uitgebreide informatie vindt u op www.wegwijzernijkerk.nl/agenda. Daar kunt u zich ook aanmelden.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK