Home > Inwoners > Nieuws > Consultatiebureaus vallen onder GGD Gelderland-Midden

Consultatiebureaus vallen onder GGD Gelderland-Midden (06-10-2017)

Sinds 1 oktober 2017 zijn de consultatiebureaus in Nijkerk en Hoevelaken onderdeel van GGD Gelderland-Midden. Het team met jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en de assistente staat als vanouds klaar voor de allerkleinsten in Nijkerk.

Allerlei vragen

Laura Rouvoet is jeugdverpleegkundige in Nijkerk en Hoevelaken. Ouders kunnen met allerlei vragen bij het consultatiebureau terecht: “Groeit mijn kindje wel goed, hoe wordt hij zindelijk en hoe zit het eigenlijk met slapen? We denken graag met ouders mee.”

Jeugdgezondheidszorg

Wethouder Marly Klein legt verder uit: “Nijkerk brengt de jeugdgezondheidszorg nu onder bij één organisatie. Danis er een doorlopende lijn in de zorg voor kinderen en gezinnen.” Ouders en kinderen zullen niet veel merken vande overstap naar de GGD. Ze kunnen nog steeds naar de vertrouwde consultatiebureaus. Meer informatie over het consultatiebureau: www.vggm.nl/consultatiebureau