Home > Inwoners > Nieuws > Denk mee over uw buurt!

Denk mee over uw buurt!

De gemeente Nijkerk gaat een nieuwe Visie Beheer Openbare Ruimte maken. In deze visie staat hoe we omgaan met de ruimte waar iedereen gebruik van kan maken: straten, pleinen, speelveldjes, parken. De gemeente wil voor de nieuwe visie graag weten wat u belangrijk vindt, waar u meer aandacht voor wilt en waar u blij mee bent. Praat u mee?

Uw mening op locatie of online

Er zijn nog 3 bijeenkomsten op 3 verschillende locaties. U bent welkom om binnen te lopen en uw ideeën, wensen en tips te delen en uw vragen te stellen. Bent u niet in de gelegenheid om te komen, dan kunt u vanaf eind januari een online enquête invullen via deze website.

Openbare ruimte is voor iedereen

De openbare ruimte is van en voor iedereen. Het gaat niet alleen om de inrichting en het groen, maar ook om sociale onderdelen, zoals spelen, bewegen, sporten en ontmoeten. In de nieuwe visie is het mogelijk om per kern of per wijk andere keuzes te maken. Zo kunnen inwoners per kern bepalen wat ze belangrijk vinden.

U bent van harte welkom op de onderstaande dagen en locaties van 15.30 - 18.30 uur en van 19.00 - 21.00 uur:

• Woensdag 29 januari 2020
    De Stuw Hoevelaken, De Brink 10,3871 AM Hoevelaken