Home > Inwoners > Nieuws > Dienstverlening Milieustraat De Flier mogelijk aangepast

Dienstverlening Milieustraat De Flier mogelijk aangepast

De gemeente Nijkerk bekijkt met de medewerkers van de Milieustraat of de dienstverlening aan de Blekkerserf op onderdelen moet worden aangepast. Afgelopen zaterdag stonden er lange rijen voor de Milieustraat en hielden mensen zich niet aan de voorschriften. Dat zorgde voor een onwenselijke situatie, zowel op het gebied van verkeersveiligheid, als op het gebied van het welzijn van medewerkers en bezoekers. Wanneer er zo veel mensen tegelijk blijven komen, is het wellicht nodig om een maximum aan tal bezoekers tegelijk toe te laten. Houd www.nijkerk.eu en social media in de gaten voor eventuele wijzigingen.

De volgende regels gelden:

• Kom alleen naar de Milieustraat als dat echt nodig is;
  • Breng uw afval zo veel mogelijk op werkdagen naar de Milieustraat, om een piek op zaterdag te voorkomen;
  • Houd afstand voor uzelf én de medewerkers van de Milieustraat (minimaal 1,5 meter);
  • Schud geen handen;
  • Kom zo veel mogelijk in uw eentje naar de Milieustraat;
  • Als de Blekkerserf volstaat, kom dan een andere keer terug;
  • Volg aanwijzingen van de medewerkers op.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK