Home > Inwoners > Nieuws > Doet u ook doet mee met de landelijke Kunstweek?

Doet u ook doet mee met de landelijke Kunstweek? (07-09-2017)

Van 4 t/m 12 november is in het hele land De Kunstweek te beleven bij een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen en kunstenaars. Voor kunstliefhebbers zijn er allerlei activiteiten, festiviteiten en aanbiedingen. Hierdoor is beeldende kunst ruim een week lang nog aantrekkelijker om van te genieten. Nieuw dit jaar is het Landelijk Atelierweekend in het eerste weekend (4 en 5 november). Ook de gemeente Nijkerk doet mee aan De Kunstweek.

Kunstenaars en organisaties

Het is nu mogelijk om je als deelnemer ook individueel aan te melden. Zowel kunstenaars als musea, galerieën, kunstuitlenen en andere kunstzinnige organisaties uit de gemeente Nijkerk kunnen meedoen. Opgeven voor het Landelijk Atelierweekend kan op www.landelijkatelierweekend.nl en op www.kunstweek.nl/aanmelden. Deelname kost normaal gesproken € 44,95, maar door gebruik te maken van de speciale code NIJKERK17 zijn de kosten per deelnemer maar € 24,95 (incl. BTW). Door als deelnemer apart aan te melden, krijg je ook je eigen publiciteit, waaronder een eigen deelnemerspagina, eigen vermelding op de plattegrond en een eigen deelnamepakket.

Meer informatie

Meer informatie over De Kunstweek, deelnemers en alle activiteiten staan op www.kunstweek.nl. Ook staan hier de contactgegevens van de organisatie.