Home > Inwoners > Nieuws > Ervaar het openbaar vervoer!

Ervaar het openbaar vervoer!

Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een inloopspreekuur in Nijkerk

Inloopspreekuur

OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur vragen over reizen met bus en trein. OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

• Wanneer: donderdag 12 december 2019
  • Hoe laat: 14.00 – 15.30 uur
  • Waar: Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99, Nijkerk

Meer informatie

De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast inloopspreekuren en proefreizen, organiseren zij ook informatiebijeenkomsten. Kijk op www.ervaarhetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kunt u bellen naar 038-4540130, of een e-mail sturen naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK