Home > Inwoners > Nieuws > Gemeente Nijkerk betaalt mee aan uw zorgverzekering

Gemeente Nijkerk betaalt mee aan uw zorgverzekering

Speciaal voor mensen met een laag inkomen heeft de gemeente Nijkerk samen met Zilveren Kruis een zorgverzekering samengesteld: De Gemeentepolis. Hiermee wil de gemeente u helpen om goed en betaalbaar verzekerd te zijn! Uw voordeel:

• de gemeente betaalt mee aan uw zorgverzekering;
  • u krijgt ruime vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, fysiotherapie, tandartskosten en de eigen bijdragen Wmo;
  • Zilveren kruis accepteert iedereen, zonder medische keuring.

Op www.gezondverzekerd.nl vindt u het aanbod van de zorgverzekering van de gemeente Nijkerk en welke kosten vergoed worden. U ziet hier ook de voorwaarden voor de deelname. Bepaal wat u nodig heeft en kies het pakket dat het beste bij u past!

Vragen?

Heeft u vragen over de gemeentepolis? Bel het Loket Maatschappelijke Ondersteuning van het Stadhuis, via het algemene telefoonnummer 14 033 of maak een afspraak.

Sigma Nijkerk kan u ook helpen om uw huidige zorgverzekering te vergelijken met de collectieve zorgverzekering van de gemeente Nijkerk. Meer informatie op de website van Sigma Nijkerk

Heeft u vragen over de vergoedingen? Bel dan met het Zilveren Kruis: 071-75 10 033.

Stadhuis Nijkerk
Kolkstraat 27, 3861 AK